Site-ul www.opgina.ro este deţinut şi administrat de S.C. Smart Online Development S.R.L., având următoarele date de identificare: CUI RO 32188213, Nr. Ord. Reg. Com.: J40/6451/2010. Adresa: Calea Giuleşti nr. 45, Sector 6, Bucureşti, Romania. Tel.: 0722.621.700; E-mail: office@opagina.ro.

Solicităm Clienţilor noştri să citească cu atenţie „Termeni şi Condiţii”, întocmiţi cu respectarea legislaţiei în vigoare.

Clientul se obligă să verifice constant aceşti termeni şi condiţii care pot suferi modificări, completări şi actualizări. În caz de divergenţe sau neînţelegeri între opagina.ro şi Client, se vor aplica Termenii şi condiţiile valabile la momentul divergenţei şi notificării acesteia către noi.

Opagina.ro îşi rezervă dreptul de a modifica aceste prevederi precum şi structura/configuraţia site-ului www.opagina.ro fără a notifica în prealabil Clientul.

1. Copyright

Conţinutul site-ului www.opagina.ro - imagini, texte, elemente de grafică web, scripturi, software - este integral proprietatea opagina.ro şi a furnizorilor săi şi este apărat de Legea pentru protecţia drepturilor de autor şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul opagina.ro a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare.

2. Politica de confidenţilitate

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC SMART ONLINE DEVELOPMENT SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă datele personale furnizate şi numai pentru scopurile specificate: confirmarea comenzilor, emiterea facturii fiscale, informarea asupra stării comenzii şi expedierea către client , promoţii, buletinele informative periodice, recomandări personalizate etc.Refuzul oferirii informaţiilor atrage imposibilitatea onorării comenzii.

Conform Legii nr. 677/2001, clientul are dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justiţiei.

Pentru acurateţea informaţiilor clientul este rugat să comunice orice modificare intervenită de la data înregistrării sale în baza de date.

Eliminarea din baza de date a datelor personale ale unui client se face în baza solicitării sale scrise expediate electronic. Ştergerea definitivă a datelor cu caracter personal din baza de date i se va confirma clientului.

3. Returnarea produselor

Opagina.ro va respecta prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă, ceea ce conferă cumpărătorului (numai în condiţiile actului normativ menţionat) dreptul ca în termen de 10 zile lucrătoare  de la primirea produselor cumpărate, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv, să returneze produsele cumpărate.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, în ambalajul original şi doar dacă acestea nu au suferit deteriorări, urmând să primească în termen de 30 de zile de la denunţarea unilaterală formulată în scris (document semnat de cumpărător şi transmis electronic sau prin poştă cu confirmare de primire) contravaloarea comenzii. Ne rezervăm dreptul ca atunci când considerăm că acţiunile clientului au fost cu rea-voinţă să solicitam acestuia daune interese, în condiţiile legislaţiei în vigoare. De asemenea, opagina.ro îşi rezervă dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientului.

Produsele se vor returna la sediul SMART ONLINE DEVELOPMENT din Cotroceni Business Center, B-dul Iuliu Maniu nr 7, corp A, scara 2, sector 6, Bucureşti.

4. Comenzi

Clienţii pot comanda produse de pe www.opagina.ro fie online, cu ajutorul Coşului de Cumpărături, fie prin e-mail sau telefon. Comanda se consideră valabilă numai după ce opagina.ro confirmă Clientului prin e-mail/telefon posibilitatea onorării acesteia.

Clientul poate anula comanda prin e-mail sau telefonic în aceeaşi zi în care a fost plasată, în termen de 60 de minute de la momentul plasării comenzii. Comanda nu mai poate fi anulată după ce a fost primită prin email confirmarea livrării coletului.

Denunţarea unilaterală a comenzii se poate face de către client dacă opagina.ro întârzie livrarea, cu excepţia situaţiilor de forţă majoră, cu minim 7 zile lucrătoare peste termenul specificat în confirmarea comenzii. Denunţarea unilaterală trebuie formulată în scris şi expediată cu confirmare de primire, prin fax sau prin e-mail confirmat, mai devreme de momentul intrării în posesia produsului/serviciilor comandate. În acest caz, dacă plata s-a efectuat deja de către client, acestuia i se vor returna banii, în maxim 30 de zile din momentul primirii produsului/serviciilor neacceptate de către client, conform opţiunii de plată specificată în formularul de comandă.

Unele comenzi necesită acordul clientului pentru condiţiile de livrare, plată, etc. Titularii acestor comenzi vor fi contactaţi de către opagina.ro telefonic sau prin email. Dacă în termen de 10 zile clientul nu a trimis niciun răspuns opagina.ro îşi asumă dreptul de a anula comanda.

5. Limitarea raspunderii

Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor de pe www.opagina.ro. Uneori acestea pot conţine mici inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, unele specificaţii pot fi modificate de producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare.

Imaginile şi textele de pe www.opagina.ro sunt cu titlu exemplificativ. În acest sens produsele livrate în comandă pot fi diferite de cele prezentate online (copertă, ambalaj, culoare, aspect, accesorii, format etc.). Opagina.ro va putea modifica oricând detaliile disponibile online privind produsele şi serviciile oferite. Imaginile şi descrierile produselor pot conţine erori sau pot fi diferite de realitate, opagina.ro nu răspunde pentru astfel de situaţii, dar va încerca să le rezolve cât mai curând de la semnalarea acestora. De aceea, vă rugăm să ne contactaţi dacă observaţi astfel de erori.

Preţurile de pe www.opagina.ro includ TVA, dar nu includ cheltuielile de livrare sau alte cheltuieli, dacă nu se specifică altfel în mod special pe site. Costurile privind livrarea sau/şi alte costuri ale serviciilor sunt menţionate în momentul finalizării solicitării comenzii şi vor fi precizate şi în momentul confirmării comenzii de către opagina.ro.

În cazul în care opagina.ro se află în imposibilitatea de a livra comanda din vina clientului (fie că acesta nu este găsit la adresa menţionată, nu poate fi contactat sau nu se prezintă să ridice pachetul de la Poşta Română etc.), comanda va fi anulată iar produsele se vor întoarce la opagina.ro. Pentru o nouă livrare, clientul va trebui să suporte noi costuri de livrare sau alte costuri tehnice ce se impun.

În cazul în care clientul a făcut plata în avans şi, din vina sa, nu poate primi produsele în maxim 10 zile din momentul expedierii şi nici nu poate fi contactat în interval de 30 de zile, comanda va fi anulată, dar plata nu va putea fi returnată, constituind despăgubiri din partea clientului.

Opagina.ro nu răspunde de conţinutul, calitatea sau natura descrierilor produselor  şi de comentariile postate de către vizitatorii site-ului.

Produsele care prezinta defecte vor fi schimbate în masura stocului disponibil. Smart Online Development îşi rezervă dreptul de a nu onora o anumita comandă în cazul în care respectivul produs nu mai face parte din oferta curentă a furnizorului, acesta a schimbat preţul sau a intervenit un motiv care ar influenţa comanda, livrarea sau relaţia cu furnizorii. În eventualitatea în care preţul produsului sau unele caracteristici ale produsului au suferit modificări ulterioare plasării comenzii, iar livrarea nu s-a efectuat încă, opagina.ro are obligaţia de a informa Clientul despre modificările apărute în cel mai scurt timp posibil, urmând ca acesta din urmă să confirme sau nu modificarea comenzii iniţiale.

6. Politica de retur

Vânzătorul va respecta prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă, ceea ce conferă cumpăratorului (numai în condiţiile actului normativ menţionat) dreptul ca în termen de 10 zile să denunţe unilateral contractul, urmând să primească în termen de 30 de zile de la denunţarea unilaterală în scris (document semnat de cumpărător şi transmis electronic sau prin poştă cu confirmare de primire) preţul contractului, condiţionat de returnarea bunurilor în ambalajul original, şi doar dacă acestea nu au suferit deteriorări. Cheltuielile aferente returnării bunurilor vor fi suportate de către cumpărător. Vânzătorul are dreptul ca atunci când consideră că acţiunile cumpărătorului au fost cu rea intenţie să solicite daune interese de la cumpărător, în condiţiile legislaţiei.

7. Dispoziţii finale

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nulă sau nevalidă, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea şi lansarea comenzii, Clientul acceptă necondiţionat termenii şi condiţiile de utilizare.Nu raspundem pentru defecţiunile datorate serverului pe care este găzduit site-ul sau pentru problemele cauzate de funcţionalitatea conexiunii Internet. Orice tentativă de acces neautorizat la acest site şi orice încercare de fraudă va fi raportată autorităţilor competente. Orice conflict apărut între SMART ONLINE DEVELOPMENT ( proprietarul www.opagina.ro) şi clienţi se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înţelegere între cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale româneşti din acest domeniu iar soluţionarea conflictelor este de competenţa instanţelor româneşti.

REGULAMENT CAMPANIE „Primii 100 de cumparatori vor primi un voucher cadou in valoare de 50 Ron"

Art. 1. Organizatorul

S.C. Smart Online Development S.R.L,persoană juridică română, cu sediul social în București, sector 6, Calea Giulesti nr. 45, înmatriculată la Registrul Comerțului sub numărul J40/10776/2013, cod fiscal RO 32188213, reprezentată legal de Ionescu Bogdan, în calitate de Administrator este organizatorul promoției „Primii 100 de cumparatori vor primi un voucher cadou in valoare de 50 Ron” în intervalul 18.04.2014 – 30.06.2014.

  Art. 2. Drept de participare

La această promoție pot participa persoane fizice cu cetățenie română, cu domiciliu stabil în România, având vârsta de cel puțin 18 ani la data desfășurării campaniei; pentru persoanele sub această vârstă este necesar acordul scris al părinților.

Art. 3. Procedura și participarea la promoție

Prezentul Regulament poate fi consultat în mod gratuit accesând www.opagina.ro.

Promoția va intra în vigoare începând cu 18.04.2014, iar clienții pot participa prin cumpararea unui produs în intervalul 18.04.2014 - 31.05.2014. Pentru orice comanda plasata in perioada 18.04 - 31.05.2014 clientul va primi un voucher de cumparaturi in valoare de 50RON. Voucherul este utilizabil o singură dată per utilizator unic.

Pentru cumpararea unui produs in perioada 18.04.2014 – 30.04.2014 voucherul poate fi utilizat in perioada 01.05.2014 – 31.05.2014 iar pentru un produs cumparat in perioada 01.05.2014 – 31.05.2014 voucherul poate fi utilizat in perioada 01.06.2014 – 30.06.2014. Voucherul se va acorda pentru cumparaturi efectuate in perioada mentionata si se va aplica pentru cumparaturi in valoare de minim 130RON.

Prezenta promotie se aplica  primilor 100 de cumparatori de pe www.opagina.ro 

Participanții răspund de corectitudinea datelor introduse.

Art. 4. Condiții de validitate

Pentru ca o achiziție să fie considerată validă, aceasta trebuie să îndeplinească simultan următoarele condiții:

a)Participanții să îndeplinească dreptul de participare de la art. 2;

b)Participanții să se înregistreze valid și să plaseze comenzile conform indicațiilor de la art.3.

Art. 5. Protecția datelor personale

Prin participarea la această promoție, participanții sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament. Participarea la promoție implică acceptul participanților ca datele lor personale să fie păstrate și prelucrate de Smart Online Development SRL în scopul unor potențiale informări ulterioare din partea companiei noastre. Organizatorul se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți. La cererea scrisă a participantului, datată și semnată, expediată pe adresa sediului Smart Online Development – B-dul. Iuliu Maniu nr. 7, corp A, scara 2, sector 6, București – organizatorul se obligă:

-să confirme solicitantului dacă prelucrează sau nu date personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;

-să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date;

-să înceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

Art. 6. Diverse

ÎNTRERUPEREA, MODIFICAREA, SUSPENDAREA ȘI ÎNCETAREA CAMPANIEI - În orice moment, în cazul  în care Organizatorul decide, prezenta Campanie poate fi întreruptă, modificată, suspendată sau poate înceta. De asemenea, Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica datele și durata Campaniei. Acest lucru va fi făcut public. Oricare dintre acțiunile mai sus menționate va fi adusă la cunoștință publicului prin publicarea pe website-ulwww.opagina.ro.

Prin înscrierea la prezenta promoție, participanții sunt de acord ca numele, adresa de e-mail să fie folosite pentru comunicări ulterioare despre ofertele speciale ale opagina.ro și pentru newsletterul opagina.ro.

Organizatorul nu își asumă responsabilitatea pentru datele incomplete sau necorespunzătoare din punct de vedere al conținutului, pentru validarea contului personal dinwww.opagina.ro, fiecare participant la promoție fiind obligat să completeze cu date corecte toate câmpurile afișate.

Pentru informații suplimentare, puteți trimite email la: contact@opagina.ro.

În curs de procesare...